Alla registrerade studenter vid Stockholms universitet har tillgång till www.mitt.su.se.

För att få tillgång till de tjänster som erbjuds behöver du ha ett aktivt universitetskonto.

Du kan sedan själv beställa ett universitetskort som skickas hem till dig.
Hur får jag ett universitetskort?

 

Mina studier

Du får tillgång till Mina studier där du anmäler dig till tentor, ser dina studieresultat, skapar intyg mm. Vill du ha ett studieintyg eller registreringsintyg kan du skriva ut det på Mina studier. Du kan själv skapa olika slags Ladok-intyg som du kan skriva ut eller skicka via e-post. Den du skickar intyget till kan kontrollera på www.su.se/intyg att det är äkta.


Universitetskontot och universitetskortet ger även tillgång till:

Studentdatorer

- Med ett aktiverat universitetskonto kan du logga in på någon av de 200 studentdatorer som finns på campus. Vi erbjuder Windows-, Mac- och Linux-datorer. I datorsalarna finns det möjlighet att göra utskrifter.

Trådlöst nätverk på campus

- Med ett aktiverat universitetskonto kan du ta med din bärbara dator till universitetet och surfa trådlöst på Internet. En förutsättning är att din dator har ett trådlöst nätverkskort.

E-post

- Med ditt Universitetskonto får du en egen e-postadress. Du kommer åt din e-post från vilken Internetansluten dator som helst, till exempel på universitetet eller hemifrån, genom att använda Mitt universitet.

E-resurser

- Med dina inloggningsuppgifter får du också webbaserad tillgång till universitetsbibliotekets databaser, e-böcker och e-tidskrifter via bibliotekets hemsida.