Du är välkommen att kontakta vår studie- och karriärvägledare Johan Andersson när du har frågor eller funderingar kring kurser, karriär och liknande.

 

 

Drop- in tiderna/mottagningstiderna/bokade möten är inställda för närvarande men återkommer när campus är öppet igen. Telefontiderna är däremot pga det uppkomna läget desto generösare och uppgår till minst 20 timmar i veckan och ni kan fortfarande nå mig per mail, jag svarar inom 24 timmar. Välkomna!

Maila: studievagledare@akpa.su.se
Ring: 08- 16 23 48
Besök: F824

Från v 15 gäller följande telefontider under vanliga vardagar;

Mån - Fre kl 08 - 12.30.

Vad kan jag tala om med en studie- och karriärvägledare?
Ett vägledningsamtal kan handla om olika saker beroende på vad som är mest aktuellt för dig just nu. Det kan tex handla om allmänna frågor kring studiesituationen, studieplanering och ansökan. Det kan handla om vilket stöd man kan få om man har en funktionsnedsättning. Andra frågor kan vara funderingar kring framtida arbeten och karriärmöjligheter, jobbsökande, cv mm.

 

Allmänna frågor om högskolestudier?
I Studenthuset finns Stockholms universitets centrala studie- och karriärvägledning dit du kan vända dig för studievägledning kring högskolestudier. Tex med allmänna frågor om hur man tar en examen, utbudet av kurser och program. Läs mer på: Studie- och karriärvägledning på SU

Vart ska jag vända mig med frågor en en viss kurs eller ett ämne?
Om du har frågor om ett specifikt ämne eller kurs kan du ta kontakt med studievägledaren på den aktuella institutionen.

Frågor om cv och arbete efter studierna?
Som student på Stockholms universitet har du tillgång till Karriärservice som annordnar events om tex cv och jobbsökande. Du kan läsa mer på: Examen och karriär