Tentaschema

Planerade salstentor (ordinarie och omtentor) ser du i ditt schema.

Tentaanmälan

Anmälan sker senast en vecka före på mitt.su.se/ Mina studier - Tentamensanmälan. Observera: du måste vara anmäld för att garanteras en plats på tentan. Anmäl dig därför alltid i god tid innan tentan. Du måste vara registrerad på kursen den termin som du vill skriva tentan, behöver du bli omregistrerad kontakta exp@akpa.su.se

När du anmält dig får du en anonymkod som du använder på tentan. Den är giltig vid endast det tentamenstillfället du är anmäld till.  

Regler vid tentamen

Vi förutsätter att du som ska delta vid en examination tar del av, och följer de regler som gäller vid tentamen på Stockholms universitet.
Läs dem på länken:  Regler för tentamen vid Stockholms universitet (65 Kb)

        Några saker att tänka på vid en salstenta:

  • Ha med dig giltig fotolegitimation
  • Stäng av mobiltelefon och placera den i väska eller jacka vid väggen i salen
  • Ta med tillåtna hjälpmedel, men inget annat
  • Dryck och förtäring av enklare slag är tillåten (tex frukt, smörgås, godis). Undvik starkt luktande livsmedel samt nötter.

Gamla tentor och beställning av gamla tentor

Ett flertal äldre tentor anslås för varje enskild kurs på dess kurssida i Athena. Varje lärare kommer att guida i vad som är viktigt vid instudering.

Beställningar av andra äldre tentor samt studentsvar välkomnas via webformuläret nedan. I enlighet med 15 § Avgiftsförordningen tas avgift ut för kopior av allmänna handlingar som bevaras hos institutionen. Beställningar på upp till nio sidor är gratis. Avgiften för en beställning av tio sidor är 50 kronor och för varje sida därutöver är avgiften 2 kronor per sida. Om en sida är kopierad dubbelsidigt tar man betalt för två sidor. En tenta inklusive ett studentsvar brukar omfatta ca 10-20 sidor.

Handlingarna kommer att skickas per post eller hämtas efter överenskommelse på studentexpeditionen i Södra huset, F-huset, plan 8: rum F817. När beställningen är inskickad kommer ett mail till den angivna e-postadressen, med betalningsinformation – betalning sker via Swish. Länk till Beställningsformulär