Vi fortsätter att hålla seminarierna på torsdagar kl 10.00 via Zoom, men tiden kan variera, håll utkik på SOFI:s webbsida för uppdateringar. Som vanligt kommer vi att publicera inbjudningar till varje seminarium på Twitter, och du kan också hitta mer information på Ame Labour Economics Seminar-sidan.

Alla seminarier är öppna för allmänheten. I vissa fall behöver du få inbjudan till Zoom från seminariearrangörerna. Du hittar kontaktinformationen på seminariesidan.

Vi ser fram emot dessa spännande presentationer och de efterföljande diskussionerna!

18 februari: Pierre Cahuc (Sciences Po)

11 mars: Olivier Marie (Erasmus School of Economics)

25 mars: Michael Siegenthaler (ETH Zürich)

1 april: Basit Zafar (University of Michigan) – organiserat av Gender Economics-gruppen på SOFI