Arbetsmarknadskunskap med management

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Arbetsmarknadskunskap, AKPA

Tack till alla studenter och lärare!

Vi vill rikta ett stort tack till alla våra studenter och lärare på AKPA för att ni hanterar vår nya digitala situation och vardag så bra! 

Ett vitt I mot en blå bakgrund

Löpande information till studenter och medarbetare om coronaviruset

Den senaste information och allt om universitetets ställningstaganden relaterat till covid-19 hittar du här:

Vårterminen 2021 hos oss

Under vårterminen 2021 kommer vi fortsätta med digital undervisning och examination på våra kurser, för att följa rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och beslut på Stockholms universitet.

Höstterminen 2021 hos oss

Utifrån rådande situation och rekommendationer har Stockholms universitet beslutat att undervisning och examinationer fortsätter att ske digitalt fram till den 31 oktober 2021. Höstterminen kommer alltså att börja digitalt, sedan får vi följa utvecklingen med eventuellt nya beslut och ställningstaganden. 

Att studera hemma

Studie- och språkverkstaden har satt ihop några råd till dig som studerar hemma. Både praktiska råd om studieplanering, men de tar även upp vikten av att hantera stress och oro. 

Kan vi hjälpa till?

Vardagen har ändrats på många sätt under corona-pandemin. Vi studerar hemifrån, jobbar hemifrån och spenderar mer tid hemma. Kom ihåg att du som student kan få stöd av olika slag från oss som jobbar på Stockholms universitet. Även om det inte är som vanligt just nu hoppas vi kunna hjälpa dig, precis som vanligt. 

Studie- och karriärvägledning på AKPA

Om du behöver vägledning inför valet av utbildning, kombination av kurser eller har frågor om din ansökan är du välkommen att ta kontakt med vår studie- och karriärvägledare Frida Hager.

AKPA:s studentexpedition

Om du har frågor eller funderingar om registreringen, Athena, tentor, betyg, intyg mm är du varmt välkommen att kontakta vår utbildningsadministratör Elma Sose på studentexpeditionen.

Studenthälsan

Studenthälsan finns tillgänglig för dig under sin studietid. Där kan du få stöd och råd i frågor som rör din fysiska och psykiska hälsa.

Studie- och språkverkstaden

Diskutera studieteknik, studieplanering och effektiva studiestrategier

Ansökan och antagning

Har du ansökt eller funderar du på att söka till någon av våra utbildningar och undrar över antagningsprocessen, kursstart, registrering, schema mm? Ta gärna kontakt med oss eller läs mer på:

Letar du svar?

Några av de vanligaste frågorna så här års finns samlade här. Hittar du inte svar på din fråga är du varmt välkommen att kontakta oss

Lika möjligheter för alla

Vet du att SU erbjuder stöd till studenter med funktionsnedsättning? 

Ny student?

Är du ny vid Stockholms universitet? Här finns praktisk information som du behöver inför terminsstarten.